PITANJA - M.Diag

Idi na sadržaj
KAKO PORUČITI?

PORUDŽBINU PRAVITE TAKO ŠTO ODABERETE UREĐAJE I / ILI DODATKE KOJE ŽELITE KLIKOM NA DUGME "UBACI U KORPU". PORUD-BINU ZAVRŠAVATE PRITISKOM NA DUGME "PROCEED TO CHECKOUT". NA SLEDEĆOJ STRANICI POPUNITE POTREBNE PODATKE I KLIKNITE NA DUGME "NEXT". NAKON TOGA DOBIĆETE PORUKU DA JE VAŠA NARUDŽBINA USPEŠNO POSLATA I DOBIJATE BROJ PORUDŽBINE. NA VAŠU E-MAIL ADRESU KOJU STE NAVELI U PODACIMA STIĆE E-MAIL SA POTVRDOM PORUDŽBINE. U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU KONTAKTIRAĆE VAS NEKO IZ NAŠEG TIMA KAKO BI POTVRDIO DETALJE VAŠE PORUDŽBINE.
ISPORUKA

KAKO JE VEĆINU UREĐAJA POTREBNO NARUČITI OD ORGINALNOG PROIZVOĐAČA, VREME ISPORUKE SE KREĆE OD 10 DO 14 DANA. PRILIKOM ISPORUKE, POLITIKA NAŠE FIRME JESTE DA IZVRŠIMO KRATKU OBUKU OSOBA KOJI ĆE BITI ZADUŽENE ZA RAD SA DIJAGNOSTIČKIM UREĐAJIMA. KRATKA OBUKA SE SASTOJI IZ:
- OBUKE PRAVILNIM RUKOVANJEM HARDVEROM,
- OBUKE PRAVILNIM RUKOVANJEM SOFTVEROM,
- UPOZNAVANJEM SA SOFTVERSKIM INTERFEJSOM I
- PROBE NA VOZILU.
GARANCIJA

NA SVE DIJAGNOSTIČKE UREĐAJE IZ NAŠE PONUDE KUPCI DOBIJAJU GARANCIJU U TRAJANJU OD 12 MESECI OD DANA ISPORUKE KUPCU. PRI ISPORUCI KUPAC DOBIJA RAČUN KOJI ISTOVREMENO PREDSTAVLJA I GARANCIJU NA ROBU ISKAZANU U RAČUNU.
GARANCIJA JE VALIDNA KADA:
  • KORISNIK DIJAGNOSTIČKI KOMPLET UPOTREBLJAVA NA NAČIN PREDVIĐEN UPUTSTVOM ILI U SKLADU SA PRAVILIMA KOJA SU MU PRILIKOM OBUKE SAOPŠTENA.
  • KORISNIK NE KORISTI DIJAGNOSTIČKI KOMPLET ZA RADNJE KOJE SE NE ODNOSE NA FUNKCIONALNI CILJ DIJAGNOSTIČKOG KOMPLETA.
  • KORISNIK PRAVILNO ODRŽAVA KOMPONENTE DIJAGNOSTIČKOG KOMPLETA (LAPTOP BATERIJA SE REDOVNO PUNI, LAPTOP SE NE OSTAVLJA NA TEMPERATURAMA KOJE NISU PREDVIĐENE OD STRANE PROIZVOĐAČA, UREĐAJ I LAPTOP NE IZLAŽE TEČNOSTIMA KOJE BI NAŠKODILE ELEKTRIČNIM KOMPONENTAMA UNUTAR UREĐAJA)
  • KORISNIK NE POVEZUJE DIJAGNOSTIČKI UREĐAJ NA VOZILA ZA KOJE NIJE SIGURAN DA SU ELEKTRIČNI ISPRAVNA (PREVISOK, PRENIZAK NAPON)
  • KORISNIK NE SPAJA ILI NE DRŽI SPOJEN DIJAGNOSTIČKI UREĐAJ NA VOZILO KOJE SE PALI NA AKUMULATOR STARTER
  • KORISNIK NE INSTALIRA SAMOSTALNO UPDATE SOFTVERA BILO KOG PROGRAMA NA DIJAGOSTIČKOM LAPTOP RAČUNARU, OSIM AKO ZA TO NIJE IZRIČITO DOBIO UPUTSTVA OD M.DIAG AUTODIJAGNOSTIKE
  • KORISNIK PRAVILNO VRAĆA DIJAGNOSTIČKE KABLOVE UNUTAR ZAŠTITNOG KOFERA.
ČESTA PITANJA
KONTAKT?

M.DIAG AUTODIJAGNOSTIKA
PIB: 108967958
MB:
Sedište:
Kosančić Ivana 17
21000 Novi Sad
Kancelarija:
Petra Kočića 1a
21000 Novi Sad

Telefon:
+381 62 530788 (dostupan i za Viber)
+381 63 536146

E-Mail:
office@adiagsrb.com


O NAMA...
Dijagnostički uređaji, namenjeni sprovođenju dijagnostičkih ispitivanja na kontrolnim jedinicama neizostavan su deo servisnog života svakog vozila. Sa razvojem novih tehnologija, metoda komunikacije između povezanih uređaja u vozilu, kao i razvojem novih vozila na različite tipove pogona, nastaje sve veća potreba za dijagnostičkim uređajima. Pronađite sve dijagnostičke uređaje koji su Vam potrebni kod nas u ponudi. U slučaju da se bavite drumskim transportom, logistikom, skladištenjem robe, održavanjem voznog parka, putničkim komercijalnim transportom, poljoprivredom, ili ipak želite da se posvetite održavanju ličnog automobila na najbolji mogući način, M.Diag autodijagnostika je tu za Vas - od amatera, do profesionalca - dijagnostika za SVE.
NISTE PRONAŠLI ODGOVOR NA VAŠE PITANJE? POŠALJITE NAM PORUKU
Pravno lice
Fizičko lice


Nazad na sadržaj